El lector escriu

La serp i els ous

El dia 25, el diputat d’ERC José Rodríguez va publicar en aquest diari un article (L’ou de la serp) farcit de prejudicis i comparacions absurdes on es posava dins el mateix sac els imperialistes de Vox i patriotes catalans. També assenyalava i estigmatitzava el nacionalisme català del FNC, que represento al consistori de Ripoll, amb termes com “xenofòbia” o “ultradreta”.

Així com certes dones eren cremades al crit de “bruixa” sense que en calguessin proves, els aprenents d’inquisidor del s. XXI pretenen tenir-ne prou amb un “xenòfob” o “racista” per a desfer-se de l’oposició política que els seus arguments mediocres o inexistents no poden vèncer.

Nosaltres no som la serp que s’aprofita de la frustració de l’independentisme, com diu el diputat. Ho són aquells que des dels seus llocs de representació institucional han frustrat un cop i un altre, amb les seves mentides i la seva pretensió de mantenir la poltrona, les il·lusions de l’independentisme.

En realitat, els grans defensors de “la república de tots”, són els partidaris absolutistes de “la república dels que pensen com jo”. El veig confós, Sr. Rodríguez. Per això, si em permet, l’ajudaré a identificar la serp. És fàcil: parla i pensa en espanyol i, els ous, els cova dins el PDeCAT, ERC i la CUP. No pas dins el FNC.

Ripoll (Ripollès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia