El lector escriu

Set milions i mig de cors

Bategant amb tota la força de la llibertat que, ara, ja es diu independentisme proclamat. Set milions i mig de cors que, més enllà de l’esperança, han saltat el mur de la mediocritat del conformisme per decidir un futur que ja és present.

Contra l’actitud de fer el sord de Rajoy i Sánchez, ha esdevingut una mobilització permanent de set milions i mig de voluntats, que formen la gran nació catalana. Una nació que és amb la llibertat plena quan de veritat es posa en marxa. No amb el repressor 155. No amb els cops de porra. No amb el tracte colonialista. No amb una autonomia de pantomima. No amb presos polítics i exiliats polítics. Sí amb la llibertat de la independència. Sí amb les urnes. Sí de bracet amb Martin L. King.

La intransigència res constructiva i autoritària de Madrid ens ha portat a un fracàs d’una nació de nacions no reconegudes ni acceptades. Ni tan sols a una reforma constitucional per aconseguir el que Espanya és en essència: una nació de nacions d’estats federals.

Sí a la Diada, set milions i mig de cors bategant per la independència.

Palamós (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia