El lector escriu

Condemna a tots els catalans

Fou una valuosa pèrdua de temps el judici de quatre mesos de l’1-O del Tribunal Suprem a Madrid, perquè tot el que la fiscalia ha pogut aportar com a proves, només ha quedat en clar la venjança rabiosa de l’Estat cap a l’atreviment que vàrem tenir els catalans de burlar la contundent recerca d’unes urnes que no van saber localitzar, amb la humiliació d’aparèixer puntualment de tot arreu, per utilitzar-les en el referèndum (no autoritzat), donant un resultat exultant cap al sistema policial espanyol.

Allò els va ferir com una pica al toro, però aquest no va morir, i després d’una aferrissada persecució dels polítics catalans-nes independentistes que el van portar a terme, han aconseguit mitjançant la sentència d’avui posar-los penes de 9 a 13 anys de presó, total 99, a la meitat del govern i tornar a amenaçar els exiliats-des activant de nou l’euroordre d’extradició que el magistrat Llarena ja tenia a punt.

Això és la conseqüència de la “farsa” d’aquest esmentat judici que interpreta falses realitats, i que els vídeos han pogut demostrar sense dubtes, a l’opinió pública.

El president del Tribunal Suprem, el jutge Sr. Marchena, avui, 14/10/2019, ferit en el seu amor propi per l’avanç de la sentència a la qual unes filtracions hi varen tenir accés, ha optat per sorprendre’ns a tots fent-la arribar al seus interessats empresonats-des i mitjans en general, perquè els serveixi d’escarment, intentant minimitzar l’expressió d’en Cuixart de: “Ho tornarem a fer.”

Terrassa (Vallès Occidental)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia