El lector escriu

Omplirem Perpinyà!!

No serien noves les maniobres i pressions de Madrid per no afavorir cap acostament entre els comtats del Rosselló, la Cerdanya i el Conflent amb el Principat. Unes terres amb 900 anys, des de l’alliberament musulmà fins al Tractat dels Pirineus, compartint elements comuns de sobirania política, la llengua i l’organització jurídica per la qual es governaven.

La que era, al segle XVII, quan la partició, segona ciutat de Catalunya i que molt aviat va patir les ordres de París, per substituir el català pel francès, que li van fer enyorar el centralisme barceloní, es prepara per acollir milers de germans catalans convocats al centre (del món) pel Consell per la República, i que amb la participació del president Puigdemont i els consellers Comín i Ponsatí seran l’expressió de la seva immunitat, i per tant de celebració de les victòries judicials, i de condemna de la repressió de l’Estat.

El paper de la Catalunya Nord va ser clau en el referèndum de l’1 d’Octubre, i ara, la seva predisposició és important per facilitar la trobada del poble amb el govern a l’exili. El dissabte 29 de febrer, fem un torcebraç als estats de banda i banda. Omplim Perpinyà!!

Vallirana (Baix Llobregat)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia