El lector escriu

Meridiana resistirà

Ara sembla que s’ha obert la veda contra el tall de l’avinguda Meridiana de Barcelona, argumentant tot tipus d’aspectes (econòmics, seguretat, etc.) exagerats / distorsionats, i com a exemple tenim les declaracions de Colau, Batlle, Collboni, etc. Els que ens manifestem diàriament en aquest punt som conscients que no solucionarem res, però, com molt gràficament ens va dir Lluís Llach, som una espelma que vol recordar la injustícia que els citats polítics, al costat de molts més i, també, bona part de la població, han assumit i normalitzat.

Últimament, en obrir-se aquesta veda (magnificada per La Vanguardia), ha augmentat exponencialment el nombre de visitants unionistes agressius i provocadors; però si una cosa tenim present és que som gent de pau, i no caurem en provocacions que busquen donar arguments als del 155 i als comuns. Som pocs, hauríem de ser molts més, però, encara així, al costat de les múltiples manifestacions que es realitzen per tot el nostre país, volem mostrar que la nostra activitat la fem perquè ells no fan el seu treball de manera ètica i moral.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia