El lector escriu

El pare ja no hi és

El dilluns 23 ens va deixar. Faltaven dos dies perquè en complís 80. En Pere era pare de quatre fills, així com també avi de quatre nets. A part d’avi i de pare, també era amic, algú en qui sempre podies confiar, que t’ajudava si bonament li era possible.

Fill d’una família sincerament nombrosa nascuda a l’antic poble de Biert, tingué 10 germans, però un se li morí de ben petit. La major part de les germanes i dels germans han viscut com ell a Banyoles i s’han fet pares, avis...

Quasi tota la seva vida la va desenvolupar a Banyoles, casat amb la Maria des de feia 55 anys. Va tenir diverses feines, però les dues en les quals s’hi va estar més anys va ser a Serra (de Camós) i, sobretot, a l’ajuntament.

S’estimava molt la mare i la va estimar fins al final. Quan te’n vas, no te’n vas per deixar al lloc d’on vens un lloc buit, sinó que el deixes ple, ple de moments i de records que perduraran anys a la vida de les persones que t’estimen i et recorden.

Banyoles (Pla de l’Estany)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia