El lector escriu

Ja n’hi ha prou

Fa massa temps que dura i no podem seguir així! Les contínues disputes públiques entre JxCat i ERC porten el desconcert i el desengany als independentistes més convençuts.

La finalitat, quina és? Arribar a la independència, no? I ho voleu fer així? Segur? Disculpeu, però no ho veig igual.

Caldria que tots els partits independentistes fessin el camí junts, tots a l’una. També incloc la CUP i altres partits, no només els grans. Un cop la independència sigui un fet, els catalans ja decidirem a les urnes quin partit o partits s’han d’encarregar del nostre govern.

Per això, demano que si els honorables senyors Puigdemont, Junqueras, Torra i Aragonès no es veuen capaços de parlar, acordar i pactar un full de ruta que ens porti a un referèndum d’independència en un període prudent, i a fer el mateix en el dia a dia amb les necessitats que tenim els catalans, pleguin i busquin persones que tinguin la capacitat per fer-ho. Segur que en els seus partits, i també els altres partits independentistes, hi ha persones que tindrien l’empatia per arribar a acords d’una manera discreta, pensant en Catalunya i els catalans.

Calonge (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia