El lector escriu

Catalunya i Bielorússia

He seguit amb molta admiració la revolta democràtica i persistent de Bielorússia en contra de les eleccions fraudulentes del 9 d’agost. També m’admira que el 7 d’octubre la cancellera Angela Merkel hagi rebut la líder de l’oposició bielorussa, Svetlana Tikhanóvskaia, que també es troba a l’exili, com el nostre president, Carles Puigdemont. I m’admira també molt que aquest dilluns el Parlament Europeu hagi imposat sancions a Bielorússia i que, davant d’aquesta amenaça, l’innoble president de Bielorússia, Aleksandr Lukaixenko, hagi iniciat converses amb l’oposició. Tot això en menys d’una setmana. M’admira.

Què hem de fer els catalans per ser tractats com els bielorussos? És clar, diran, el context internacional no és el mateix; a més, Espanya (el nostre opressor, que empresona i persegueix els nostres líders) és membre de la Unió Europea. Sí, raó de més, o és que els catalans no som ciutadans i contribuents europeus?

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia