El lector escriu

Rovellons ecològics, què vol dir?

El sistema d’etiquetatge ecològic és una mesura de política ambiental en favor del desenvolupament sostenible. Per contra, aquesta manera de catalogar els productes arriba a ser una eina de màrqueting molt potent.

En els últims anys, a causa del màrqueting ecològic desmesurat, hi ha hagut un abús dels prefixos eco-, bio-, org-, etcètera. Hi ha aliments, com les fruites, que entenc que s’hagin d’etiquetar com a “eco” perquè es vol informar que és un producte obtingut de l’agricultura ecològica, per exemple. Però l’abús indiscriminat d’aquests termes fa que determinats productes naturals es vegin forçats i obligats a pagar l’etiqueta ecològica per mantenir el nombre mínim de vendes.

És a dir, té sentit haver d’etiquetar un producte com els rovellons com a ecològics?

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia