L'apunt

L’APUNT

Respecte per la cuina quotidiana

En un moment en què hi ha errors judicials, mèdics, urbanístics, etcètera, el try and error, que diuen els anglosaxons, equivocar-nos fins a aconseguir la solució a la cuina, sembla poca cosa, però no ho és tenint en compte que cada dia mengem. La periodista Marijou Jordan acaba de publicar un llibre de petit format que ens pot donar un cop de mà en aquest sentit. A El libro de los errores en la cocina (Librosdevanguardia), comenta en vint-i-cinc articles didàctics, amb l’assessorament de cuiners com ara Ferran Adrià, Carme Ruscalleda i Ramon Freixa, entre d’altres, com fer un bon ou ferrat, com treballar el bacallà i quin formatge utilitzar per a un pastís. Tot per millorar la cuina quotidiana i senzilla, que es mereix tot el respecte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia