El lector escriu

Divagacions sobre l’impost (minoritari) de successions a Catalunya

El dels gossos i llonganisses. Crec que les llonganisses les posem la gent i els gossos que les mengen són els privilegiats. Les autonomies que redueixen o suprimeixen l’impost de successions ho fan per afavorir una petitíssima minoria perquè encara tingui més del que tenen, i és una ridícula quantitat amb relació al patrimoni o ingressos que ja tenen. El valor de referència cadastral és un valor molt inferior al real. Abans es pagava un terç, o sigui que l’escandalós és defraudar dos terços. Les classes baixes i mitjanes no paguem res de res, encara que firmaríem per pagar-lo. L’avarícia d’una minoria és la que clama per la reducció i eliminació i així tenir encara més nivell econòmic, tenir més llonganisses que les que podran menjar en tota sa vida.

Dir que el Parlament està dominat per l’esquerra és fals, donat el que està passant; que el nom d’un partit polític contingui el mot esquerra no vol dir que facin política d’esquerra, igual que el mot junts no vol dir anar units. Catalans que hereteu; a pagar, que us quedarà un mínim del 80 o 90% de l’herència i això és moltíssim més del que teníeu abans d’heretar.

Salt (Gironès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia