El lector escriu

Solucions per a les pensions?

I tant que hi hauria solucions! El que passa és que el govern amb Rajoy al capdavant no volen afrontar el problema, que és fort i comportaria moltes reformes al seu mandat i ell i tota la seva tropa són incapaços d'afrontar-les. Les pensions que es cobren no són cap regal que fa l'Estat, són diners que els treballadors van confiar-li per ser administrats per ell, de manera que una vegada aconseguida la jubilació es pogués dur una vida digna. O sigui, són diners que s'han malgastat i ara no saben sortir-se'n per tornar per mitjà de les esmentades pensions el que els treballadors els han confiat, tenint a més en compte que ja el poder adquisitiu s'ha vist notablement minvat ja que la clàusula d'augmentar segons l'IRPF se l'han passada per on han volgut.

Mireu: fora Senats, res de cobrar sous astronòmics tots els que han estat presidents, ni vitalicis, ni cotxes oficials, ni secretàries per als panxacontents que han tingut algun dia un càrrec oficial, ni dietes, ni extres de tot tipus que es reparteixen aquesta guardiola que no és seva. Estan robant! Som el país europeu amb més parlamentaris (que els redueixin!), que vigilin els fraus fiscals, que paguin més els superrics que n'hi ha molts i que s'adonin que retenir encara part de les ridícules pensions que paguen és de vergonya i grossa. Vaja, que si volen, la solució hi és. Faran quelcom raonable? Ho dubto. I aquest cop m'agradaria i molt equivocar-me i que almenys per un cop el seu cervell adormit es despertés i solucionés aquest candent problema que afecta tanta gent ja gran i que no es mereix el que està fent aquest govern de fireta.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia