El lector escriu

El govern i els sindicats

Ja fora hora que el govern espanyol i els sindicats dialoguessin i arribessin a un bon acord respecte a “un increment salarial”, que la classe treballadora demana i reivindica. L'economia, llegint i escoltant experts, creix i remunta. El poder adquisitiu de pensionistes, funcionaris i treballadors i treballadores va minvant: contradictori totalment amb l'augment de sou que els executius han tingut al llarg del 2016.

El govern continua sent de dretes, neoliberal i compassiu davant el poder econòmic que els sustenta... De moment han començat l'any 2017 amb una pujada pírrica als pensionistes. Veurem que faran amb la classe treballadora.

Els sindicats han anat de més a menys. El temps ha canviat, la societat s'ha transformat i la força sindical ha davallat. Motius, el relaxament dels sindicats, i la decepció dels treballadors vers l'actitud d'aquests. Els dos sindicats majoritaris, CCOO i UGT, s'han acomodat i el seu poder de convocatòria s'ha reduït. La credibilitat d'aquests s'ha deteriorat. Els treballadors i les treballadores volem accions, fets i una defensa acèrrima de uns drets, que a poc a poc ens els van retallant.

Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia