El lector escriu

Soc catalana

Soc catalana, des de sempre nacionalista, i en aquests últims anys m'he fet independentista. Però ara veig amb claredat que no aconseguirem el nostre objectiu.

Hem fet un gran recorregut, amb sacrifici molt gran del nostre expresident. Hem demostrat la nostra voluntat de ser, ens hem manifestat cívicament... però l'Estat espanyol ens ha posat a la via penal, i seguirà utilitzant tots els mitjans perquè no aconseguim la independència... com tantes vegades ens ha passat a la història!

No tinc ganes de tornar a celebrar un 11 de setembre.

Em pregunto: no seria el moment de tornar-nos-ho a plantejar, atès que l'objectiu ara mateix és inviable? Esperem un moment més oportú i, mentrestant, anem fent feina per passar del 48% al 56%.

Amb aquest govern no es veu horitzó de cap mena i en canvi sí que tenim molt a perdre. Recordo un article de Juan José López Burniol, de fa bastants mesos, comentant que rectificar no és feblesa, és de savis.

Jo sé que hi ha molta gent que ho agrairia.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia