El lector escriu

Agraïment per l'atenció rebuda

Voldríem agrair a tots aquells professionals de l'ICS l'esforç, la dedicació, la tendresa i la comprensió que ens han donat durant la curta però intensa malaltia de l'Agustí Viñals.

No direm noms per no oblidar-nos-en cap, perquè des del primer contacte amb el CAP Banyoles-Consultori de Serinyà, fins al Centre d'Especialitats Güell i fins al Trueta (5B, 5A UPIC), quiròfan, servei de radiodiagnòstic i tot l'equip mèdic de cirurgia general i digestiva, heu estat excepcionals, excel·lents, no tenim paraules que puguin expressar com ens hem sentit. Perquè si la professionalitat rebuda ha estat immillorable, el tracte humà que ens heu donat no té preu, no es paga amb or ni es cobra en euros.

El pare era un home especial, no havia anat mai al metge, i quan dic mai és mai, fins al passat dia 3 de gener; i de pànic als sanitaris va passar a ser un incondicional admirador vostre, acceptant amb un somriure tot el que li proposàveu, i això ha estat possible perquè sempre al davant s'ha trobat algú que l'ha escoltat i atès amb un respecte immens.

Ell ja no hi és, però nosaltres, la seva família, no volíem perdre l'oportunitat de donar-vos, a tots, el nostre agraïment.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia