El lector escriu

Urgències a Sant Pau

Per motius personals vaig haver de passar unes hores al servei d'urgències de l'Hospital de Sant Pau. Un bon servei atès per competent i amable personal, però... la sala d'espera no està en consonància amb la resta de l'hospital. Els qui van dissenyar el nou hospital van fer una errada de càlcul monumental. L'espai dedicat a l'espera després del triatge de malalts és petit, insuficient; la sala d'espera dels acompanyants dels que esperen ser atesos, gairebé inexistent, un passadís amb cadires. Inexplicablement hi ha una sala d'espera per a visites, enorme, com també uns amplis passadissos que si no vigiles t'hi perds. O sigui que, d'espai, n'hi ha, però mal distribuït.

No crec que sigui gaire costós ampliar l'espai dedicat a l'espera de ser atesos a urgències en unes condicions millors. Ara, l'extrema proximitat entre els qui esperen ser atesos transforma un hospital modèlic en molts aspectes en una zona gairebé tercermundista.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia