El lector escriu

Controvèrsies i polítiques contradictòries

Quanta lletania i manipulació de fets estem coneixent: els líders dels partits contraris al referèndum s'esplaien a voler enfonsar l'empenta del poble que persegueix poder aconseguir un raonament democràtic, totes les ideologies dels quals se centren en el camp contradictori del pensament i el desig català. És un fet insòlit dintre el criteri internacional d'acceptar la voluntat dels pobles, acompanyat d'un comportament d'estancament al diàleg, per defugir el moment que viu Catalunya. Tot són controvèrsies per aturar el procés imminent, arreu impera el desafiament continuat de totes les forces opositores. La presidenta de C's, Inés Arrimadas; en García Albiol dels Populars; Rabell, de Catalunya Sí que es Pot; i Miquel Iceta, del Partit dels Socialistes de Catalunya. Són quatre espases amb una descoordinació brutal vers els interessos del nostre país. La seva actitud com a ciutadans reflecteix el poc sentiment que tenen per al seu poble, i ajuden a vulnerar-ne els drets democràtics.

Sí, senyors, amb el compromís que tenim tots plegats amb Catalunya, no cal emparar-se en partidismes, només, escoltar, observar i seguir la voluntat de la nostra gent. Justificaria l'autèntic sentiment que tenim una majoria i sense excloure a ningú.

Tan difícil resulta donar suport a un referèndum amb consentiment d'aprovació unànime i democràtic? No tinguin una talla equivocada i reconeguin la via necessària i puntual per assolir la llibertat, dintre la problemàtica estatal.

Vulpellac (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia