El lector escriu

Can Quirze

En aquest món digital, de velocitat vertiginosa, on el menjar fora de casa és una religió beneïda per Google o per les estrelles, que tanqui el restaurant Can Quirze de Cassà és una notícia d'una transcendència difícil de pair.

Haver pogut endinsar-se a la màquina del temps per assaborir els guisats, el colomí, el niu, el peix a la planxa, la sarsuela, la truita de patates, els popets, el fetge de vedella o xai, la pota i tripa o el flam de carajillo, cuinats amb les tècniques vintage d'un home orquestra de nom Robert i en un entorn inqualificable però inqüestionable per les generacions de clients que hi han passat, alguns anant-hi més de quaranta anys dia sí i dia també, ha estat un privilegi només a l'abast dels cassanencs i dels que s'han deixat alimentar o afillar per una casa de menjars on el client no podia tenir la raó, perquè no calia.

Cassà de la Selva (Gironès)

fe d'errades

En l'article publicat ahir a la plana 15 sobre la sentència a favor dels empleats d'ambulàncies, es parla d'una querella, quan es tracta d'una demanda per conflicte col·lectiu per impugnar un calendari que afecta més de 500 treballadors. Les advocades del Sindicat del Transport Sanitari de Girona són Carme Manssour, Mireia Bezaga i Anna Maria Estarán, i no Abelenda Advocats tal com per error es va publicar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia