El lector escriu

Ambaixades catalanes

Estic cansat de sentir que a Catalunya ens gastem els diners en les ambaixades catalanes quan amb aquests diners podríem pagar escoles, mestres i un munt de coses més, ja que aquests serveis els hauríem de tenim coberts per les ambaixades espanyoles. En canvi, la realitat és totalment diferent. Les ambaixades espanyoles, pagades amb els nostres impostos, es dediquen a mendicar als altres països que per favor els ajudin a salvar la unidad de España, i deixen de donar els serveis encomanats, que són promoure l'economia i les bones relacions amb els països veïns. Ja ho veieu, fan tot el contrari (ho ha confessat el mateix senyor Margallo).

Mentrestant, a Catalunya es van instal·lant plataformes de distribució per tot Europa, com el grup Inditex, Amazon, o la companyia d'assegurances Zuric, totes elles de gran projecció mundial. No serà que les ambaixades catalanes estan fent bona feina? Pel que fa a les escoles, a Catalunya s'han aprovat uns pressupostos que preveuen la incorporació de 1.500 mestres més, i el PP i els seus homòlegs ja han dit que els impugnarien.

Anar contra Catalunya dona molts rèdits als que volen la unitat d'Espanya, que per aconseguir-ho no dubten a perjudicar els catalans que també són unionistes. Ja veieu quina diferència hi ha entre el que haurien de fer i el que fan. Ho deixarem aquí, tot esperant la independència, que segurament ho millorarà molt tot.

Riudarenes (la Selva)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia