El lector escriu

Agraïment als professionals de la salut pública

Quasi no vaig al metge, ara bé, quan hi he d'anar faig una llista dels dolors que arrossego i sobre els quals, aprofitant la visita al CAP, voldria preguntar.

Vaig informar la doctora que tenia una llista de quatre consultes sobre la meva salut. La seva resposta em va deixar pensativa: “Només puc atendre'n dues, per les altres demana hora. Tinc deu minuts per pacient i vaig amb dues hores de retard.”

A cop fred em vaig sentir ofesa. Però després vaig agrair la resposta. Em podria haver atès de qualsevol manera, i en canvi va preferir citar-me un altre dia i atendre'm amb calma. I és que en la sanitat pública catalana tenim mancances pel que fa a infraestructures i recursos materials, però l'equip de professionals que ens atenen mereixen tot el meu respecte. S'entreguen a oferir-nos un servei de màxima qualitat tot i les dificultats, un servei que sovint donem per fet.

És per això que des d'aquí voldria manifestar-los el meu sincer agraïment.

Arenys de Mar (Maresme)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia