El lector escriu

Un tricicle especial

Durant uns quants anys, ja jubilat, amb dos amics havíem format una mena de tricicle eclesial pastoral a la ciutat de Girona, portant a terme diferents accions i celebracions conjuntes actuant sempre en equip: pelegrinatges, trobades i xerrades compartides, celebracions exequials, taules de reflexió, taules de germanor gastronòmiques, etc. Però les circumstàncies inesperades han fet que l'equip perdés pistonada: un dels membres ha posat la seva tenda cap al Maresme; l'altre, la roda més important del grup, per ordre de l'autoritat eclesiàstica, ha estat enviat a la Garrotxa, i el tercer s'ha quedat a la ciutat que sempre enamora i tot plegat ha fet que les accions conjuntes del grup hagin minvat.

No obstant, durant aquests últims mesos el tricicle ha revifat i molt, demostrant que està ben viu encara. Ha estat en ocasió de la publicació del llibret Escenaris del record, Omnia mea mecum porto. Tots tres, juntament amb d'altres, hem participat en la seva redacció i tots tres amb la col·laboració també d'altres hem actuat en les diverses presentacions del llibret fent vibrar d'entusiasme els assistents de Sant Tomàs, Girona-Valvi, Roses, Salt-Bernardes i Vidreres, repartint uns 800 exemplars del llibret i recaptant més de 4.000 euros per a les diferents Càritas, cosa que demostra que el tricicle encara cueja i molt. Agraïm sincerament des d'aquí a tots els amics que han fet possible aquesta petita gran moguda de fraternitat eclesial, en especial als amics Jo-va-gr i senyora i als Jo-li-ma.

Ad multos annos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia