El lector escriu

La irresponsabilitat de molts vigilants de criatures

I no em refereixo, de cap manera, als soferts socorristes de platges i piscines que fan la seva feina de manera admirable. En aquests indrets hi podreu veure, massa vegades, l’actitud irresponsable de molts familiars de criatures. La seva obligació és vigilar-les i no oblidar-se’n creient que estan en una guarderia. El socorrista està per socórrer quan hi ha un incident i no hauria d’estar pendent de les entremaliadures dels nens. És lamentable veure la deixadesa dels qui en són responsables. Com habitual usuari de platges i piscines volia denunciar-ho.

Sant Just Desvern (Baix Llobregat)

FE D’ERRADES

El film Pàtria no és l’opera prima del director Joan Frank Chansasonett, tal i com s’afirmava en l’edició d’aquest dilluns dia 19 en el Mirador publicat a la secció de Cultura, sinó que abans havia dirigit Ushima Nex (2011), Regression Post Panic Film (2011), Ànima, una poètica traïda per la tragèdia (2014) i Doctrina: el pecat original i la reinserció. (2016)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia