El lector escriu

Sarfa

El dia 1 de juny m’havia de desplaçar a Palamós i a les 16.40 vaig agafar el bus, que per cert va arribar a l’estació un quart d’hora més tard de l’hora prevista de sortida, però ja se sap que el trànsit és traïdor. Només de pujar ens vàrem quedar encallats al passadís però de seguida vaig veure el motiu. Una senyora gran no podia seure al seient. El motiu? L’espai per passar entre els seients és tan petit que costa Déu i ajut poder-hi seure. Només ho pots fer si entres de costat, doblegues una mica els genolls i et deixes caure. Una vegada assegut, la situació no millora gens ni mica, els genolls et toquen al respatller del davant i si l’usuari d’aquest seient tira el respatller endarrere, el problema s’agreuja. No pots estirar les cames perquè hi ha un reposapeus que ocupa tota l’amplada, però tampoc el pots utilitzar perquè llavors els genolls no t’hi caben. Davant de tot hi ha uns seients reservats per a persones amb dificultats. Aquí tampoc no millora la situació, perquè hi ha una espècie de mampara des de mitja alçada fins a terra, però l’espai entre el seient i la dita mampara també és més que estret i no pots posar els peus per sota. Afortunadament a l’autobús hi van pujar com a molt quinze persones i vàrem acabar tots viatjant de costat, amb el cul en un seient i les cames davant del del costat. Senyors responsables de MOVENTIS-SARFA: no es podria eliminar una fila de seients a cada costat i deixar més espai entre fileres? Per cert, el bitllet em va costar 6,40 €.

Girona

FE D’ERRADES

El film Pàtria no és l’opera prima del director Joan Frank Chansasonett, tal i com s’afirmava a l’edició d’aquest dilluns dia 19 en el Mirador publicat a la secció de Cultura, sinó que abans havia dirigit Ushima Nex (2011), Regression Post Panic Film (2011), Ànima, una poètica traïda per la tragèdia (2014) i Doctrina: el pecat original i la reinserció (2016).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia