El lector escriu

Conseqüències de les retallades

Últimament alguns pobles, com Sant Hilari Sacalm, no atenen urgències a partir de les vuit del vespre a causa de les retallades, fet que trobo injust i incomprensible. Si una persona té una urgència durant el dia no hi ha cap problema, ja que pot anar al CAP de les vuit del matí fins a les vuit del vespre. Ara bé, si la persona es troba malament passades les vuit, en el cas que sigui al poble de Sant Hilari haurà d’anar al CAP de Santa Coloma de Farners, allà l’atendran, ja que el CAP està obert les 24 hores. Si la persona és d’un altre poble, ciutat, s’haurà de dirigir a la localitat més propera.

No trobo gens bé el fet que no hi hagi urgències de nit en un poble, ja que això pot posar en perill la vida d’una persona gran, una persona jove, un nen. Des del meu punt de vista, tots hauríem de lluitar perquè no es produeixin retallades en l’àmbit de l’educació i la sanitat, ja que són els pilars bàsics i fonamentals d’una societat: si un d’aquests dos falla, la societat acaba caient o deteriorant-se, fet que no agrada a ningú.

No a les retallades.

Sant Hilari Sacalm (Selva)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia