El lector escriu

Esportmania i les coses d’un sol ús

Un any més, els nostres fill i filla són usuaris d’Esportmania, que pel que hem viscut funciona molt bé i on el monitoratge demostra la seua gran vàlua. Els felicitem, com també a tothom qui fa possible aquestes activitats d’estiu, alhora que engresquem l’Ajuntament a ampliar-ne les places perquè ens consta que la demanda supera l’oferta.

L’únic però el trobem en una part que no depèn dels monitors: el menjador. Cap activitat educativa hauria de caure en la contradicció d’ensenyar a la canalla que dinar amb plats, gots i coberts de plàstic d’un sol ús és una cosa normal. ¿O és que tota la bona feina que fa el monitoratge durant tot el matí la podem tirar per terra quan ensenyem als infants a l’hora de dinar que produir brossa del tot innecessària és una cosa normal? ¿Quants convertim en habitual el recurs de l’un sol ús, amb l’excusa barata que és més fàcil que rentar plats? Hem demanat al monitoratge si es podien portar plats, got i coberts de plàstic de casa, i ens ho han permès, ja els rentarem a casa. I això és el que farem els nou dies que queden d’Esportmania, esperant que els responsables d’Alessa en prenguin nota i trobin una solució. O és que el menjador no és un espai educatiu?

Lleida



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia