El lector escriu

Algun dubte?

Hi ha algú a Catalunya que dubti del terrorisme d’estat? El terrorisme gihadista mata centenars de persones. El terrorisme d’estat mata els drets de milions de ciutadans. Els que lluiten contra el terrorisme gihadista són homenatjats. Els que lluiten contra el terrorisme d’estat són perseguits pels tribunals, pels fiscals, per la policia. El sol fet que sospitin que pensen diferent del que les seves lleis volen, o que treballen per posar unes urnes per poder votar, és motiu de persecució policial, de querelles i amenaces de presó.

Aquesta és la democràcia espanyola? La democràcia catalana i universal és la de la convivència i el respecte pel que pensin les persones i per la voluntat dels pobles de manifestar-se lliurement i sense coaccions en els referèndums, en les urnes. Cada persona posarà el que lliurement pensi, tant si agrada als poders com si no, i la suma de totes les votacions serà la voluntat inequívoca del poble.

No fer cas d’aquest principi de convivència i voler emmordassar la voluntat de la gent i perseguir les persones per les seves idees és el pitjor dels terrorismes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia