El lector escriu

Al Sr. Rajoy

El primer que haig de dir-li és que sóc home de pau, demòcrata i independentista. Vostè el 20/09/17 va cometre l’error històric més greu des de després de la guerra civil. Vostè que no diu res més que frases fetes repetitives i discursos que li preparen, el dia 20 ens va envair i ens va prendre els nostres drets. Pensar que només fa cinc o set anys que Catalunya persegueix la independència és erroni, en fa molts més. Jo sé molt què és ser català, que considera catalans els que han vingut de fora, s’han integrat i fins i tot emparentat. Els nascuts aquí i els nouvinguts de fora són un sol poble. Vostè diu per activa i per passiva que no vol un referèndum, que la constitució no ho permet. Mentida. Si Catalunya fos un país sense recursos i que necessités ajudes i aquest li hagués proposat de fer un referèndum, hauria obert les portes de bat a bat i ens hauria convidat a marxar. Podia l’anomenat exèrcit nacional entrar a Catalunya l’any 1939 amb foc, sang i exilis massius? Si això es podia fer, ara, en pau, bé es podia fer el referèndum.

Sr. Rajoy, la constitució feta el 1978 va ser una constitució vigilada i votada, molts des de la ignorància i l’exaltació dels mitjans, fa més de 25 anys que s’hauria d’haver reformat, però a vostès no els convenia. Per últim, no crec que vostè hagi fet cap favor a les forces de l’Estat, no crec que la feina que els ha encomanat, en el seu interior els satisfaci, malgrat la seva obligació sigui obeir ordres. La Guardia Civil d’ara no és la de fa trenta anys enrere, són una altra cosa. Vostè els ha donat a fer una feina que al meu entendre degrada la institució. Espero que dimiteixi, que aquest poble no vol aquest soroll, necessita pau i llibertat.

Palamós (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia