El lector escriu

Carta oberta a Xavier Garcia Albiol

Benvolgut alcalde:

A molts els sorprendrà que en dirigeixi a tu amb aquestes dues paraules.

A tu no, perquè sempre m’hi he dirigit de la mateixa manera. Com a gerent del Consorci Badalona Sud, vaig tenir el plaer de treballar amb tu tres anys. Amb tu, amb la consellera Neus Munté i els vostres respectius equips. Vaig ser gerent del consorci per un acord entre l’Ajuntament que presidies i la consellera. Tots dos em vàreu encarregar, junts i per separat, els mateixos objectius: treballar per la cohesió i el progrés social de la zona sud de Badalona. I certament ho vam fer. Junts, vam aconseguir aprovar el Programa de Lluita contra l’Absentisme i per l’Èxit Escolar (per cert, incomprensiblement boicotejat pel PSC de Badalona). Compartíem plenament la necessitat que els nens i nenes de les famílies amb més dificultats anessin a l’escola. A L’ESCOLA PÚBLICA CATALANA. Sí, això fèiem. Junts vam aconseguir que tots els nens i nenes de Badalona tinguessin garantida la beca de menjador.

Per això ara no et reconec. D’on treus la teva agressivitat i hostilitat contra l’escola catalana, pilar de la nostra convivència? Per què manifestes coses que saps perfectament que no són veritat? Per què t’has posat en la línia de fer-nos mal? Per què demanes a la policia que ens pegui? Per què tens aquesta actitud tan agressiva?

Amb fermesa, amb un respecte que tu ens has perdut, et demano que reflexionis: aquest no és el camí.

Badalona (Barcelonès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia