El lector escriu

Girona: aportacions ciutadanes

Soc dels convençuts que comentar les deficiències observades en la nostra ciutat és un dret i, alhora, un deure de ciutadania. Ara, no tracto d’apuntar temes de gran importància, cosa reservada a la competència tècnica dels qui tenen encomanada aquesta tasca.

Són, els meus, uns detalls que passant amb cotxe no es veuen, però sí que produeixen un cert grau d’interès per als qui anem a peu i seguim, sovint, rutes repetitives. Vaig al gra:

Plaques: “Carrer del mestre Francesc Civil”. S’hi llegeix “Carrer DE mestre Francesc Civil”.

Una altra: “Carrer del riu Güell”, cantonada del col·legi dit Groc (Santa Eugènia). Hi diu “Carrer del riu GUELL”. La dièresi és un signe de puntuació que cal usar, quan toqui.

Deixadesa: a la zona nord de l’estació del tren i del carrer de Pierre Villar, hi ha un porxo al terra del qual hi ha molt de tot i res d’agradable: llaunes, cartrons, papers, plàstics, restes de menjar, herbes que s’han mort... I seguint el passeig, al peu dels habitatges, hi ha tal quantitat de pols i terra que exigeix una neteja urgent i periòdica. Tota la zona té un comú denominador: lamentable.

Fa poc, vàrem fer, amb un grup d’amics, una passejada per les muralles. Dona gust de fer-ho. La bellesa de Girona queda potenciada per l’acurada neteja d’aquest lloc de passeig.

Com es veu, són les dues cares d’una mateixa moneda: Girona.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia