El lector escriu

Els inamovibles

Companyies que fins ara tenien la seu a Catalunya han decidit traslladar-la fora a causa de “la incertesa política”. Tots haurem de recordar quines són. Tanmateix, Catalunya podrà continuar bategant amb la força de sempre. O potser més. Mantindrà amb orgull el món del coneixement amb les nostres universitats, escoles i col·legis de reconeguda fama; el món de la salut amb centres hospitalaris de referència mundial: Vall de Hebron, Sant Joan de Déu, Sant Pau, Clínic, del Mar, Bellvitge... (me’n deixo moltíssims, em sap greu, ho sé); els nostres museus: Picasso, Miró, Tàpies...; els nostres teatres: Liceu, Palau de la Música, Nacional... ; i els nostres ateneus i les societats esportives, des del Futbol Club Barcelona a tot un reguitzell d’entitats dedicades a tots els esports que podem imaginar... i tantes altres coses.

I ho podrà mantenir gràcies a milers i milers de persones, professionals, enteses en cadascun d’aquests àmbits, que hi dediquen incansablement els seus esforços.

Tampoc es traslladaran ni els aeroports, ni els ports, ni les instal·lacions ferroviàries. I potser haurem de recordar que les comunicacions imprescindibles amb Europa passen per Catalunya. Només afegir que de segons quins caves, pastes, xocolates i productes d’alimentació en general, en podem prescindir; tenim un munt d’altres marques de bons productes per escollir.

Sant Just Desvern (Baix Llobregat)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia