El lector escriu

Recordatori

Vull fer memòria als més veterans i donar a conèixer al més joves un fet que ja sembla oblidat i que, al meu parer, és molt important.

Quan es va fer el referèndum per aprovar aquesta tan sagrada i immaculada Constitució, es va fer un frau. Es va permetre votar als ciutadans de 18 a 21 anys quan les lleis vigents –que es volien substituir– donaven la majoria d’edat, i per tant el dret a votar, als 21 anys. Això es va fer per assegurar-se uns quants milions de vots favorables al sí, ja que si s’aprovava, la majoria d’edat passaria a ser de 18 anys. Quan en unes eleccions del tipus que siguin es descobreix que s’ha introduït un sol vot il·legal, es desmunta tot i es torna a començar. Però per aquesta sagrada Constitució, tan respectable ella, no importa gens que s’aprovés fent trampa i desobeint les lleis vigents en aquell moment i que es volien canviar amb aquests vots fraudulents.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia