El lector escriu

Agenda Llatino- americana 2018

Enguany l’Agenda Llatinoamericana Mundial tracta de la igualtat de gènere. Se’n va fer la presentació el 3 de novembre a les 19.30 h al teatre del centre cívic de Sant Narcís.

A causa de les mobilitzacions d’aquests dies, vaig arribar-hi mitja hora tard. Però vaig ser a temps d’assistir a la magnífica i original presentació de l’agenda d’aquest any. Vam veure un vídeo curt sobre la manca de drets humans. I després la moderadora va ressaltar els temes que conté en general, recordant que com sempre cal tenir en compte en tots els articles el “veure, jutjar i actuar”.

La Flora era la moderadora. La Paula, la cantant, anava intercalant boniques cançons plenes de contingut entre els parlaments de les cinc dones: la Queralt, la Puri, l’Eugenia, la Carme i la Glòria, que van anar pujant a l’escenari, explicant breument un tema que afecta les dones i que han escrit per a l’agenda. En acabar d’exposar el tema, deixaven un objecte sobre la taula tot explicant-ne el seu significat. Felicito de tot cor els organitzadors/es, va ser una presentació molt diferent, familiar i ben agradable, en tenir entre nosaltres dones prou conegudes. També hi ha molts articles a l’agenda de gent de fora (homes i dones), però la senzillesa de l’acte d’aquest any el va fer encantador. Moltes gràcies! I endavant, família de l’agenda!

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia