El lector escriu

‘Sorry, the page...’

En una anterior i comentada conversa telefònica entre Donald Trump i Mariano Rajoy, no hem sentit explicar si l’spanish president, va retreure d’alguna manera al president businessman el fet autoritari i gens democràtic de retirar la versió en castellà del web de la Casa Blanca. Fins i tot a la Harvard University no entenen com es pot fer –ordeno y mando– semblant barbaritat en un país amb 52 milions d’hispanoparlants. “Sorry, the page you’re looking for can’t be found” (“disculpa, la pàgina que estàs buscant no es pot localitzar”).

Entre nadius i no nadius 500 milions de persones parlen el castellà al món, i veuen com la seva llengua materna és menyspreada per les mesures de l’actual president dels EUA. I, pel que sembla, també ells són menyspreats. Trump ha ordenat també el tancament del compte @LaCasaBlanca que tenia a Twitter o la seva pàgina de Facebook. Si no se surt en defensa del castellà, com es podran protegir les llengües de les diferents nacions immemorials que formen Espanya, entre elles el català? Essent Catalunya un estat!

Palamós (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia