El lector escriu

Tots són iguals

Tots són iguals. Aquesta frase, que tots hem dit i sentit  alguna vegada, l’hauríem d’analitzar  molt bé abans d’usar-la si no volem cometre una injustícia. Veient el que està passant últimament en política, queda ben clar que no tots són iguals. N’hi ha de valents, n’hi ha de moderats i també n’hi ha de covards. Totes poden ser bones o males persones. Un gran mestre va dir: “Per les seves obres els coneixereu.” Per això cal estar molt atents tant amb el que diuen com el que fan. Venen unes eleccions que són molt decisives i seria bo que quan trobem algú que ens diu que tots són iguals el féssim reflexionar dient que això no és just.

Tenim els Jordis Sánchez i Cuixart empresonats, també la meitat del govern català, mentre l’altra meitat està exiliada a Brussel·les lluitant per denunciar la manca de democràcia a Espanya. Tots aquests despropòsits que estan patint són fruit d’haver complert el programa que nosaltres vam votar. Queda ben clar que són gent compromesa i de confiança. Pel bé de Catalunya el 21-D hem de demostrar que no estan sols.

Votem per les seves candidatures!

Riudarenes (Selva)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia