El lector escriu

Vilablareix

El passat dissabte 11 de novembre a Vilablareix vàrem celebrar la festa de Sant Menna, soldat màrtir, patró de la parròquia, amb una solemne missa concelebrada i presidida pel senyor bisbe, que va consagrar el nou altar, una cerimònia que la majoria dels que érem allà no havíem vist mai; els cants a càrrec del cor del poble, l’església feia goig de veure, uns quants que ja no hi vivim ens hi vàrem apropar per disfrutar de la vetllada i saludar els amics. Com a anècdota explicaré que jo no hi vaig néixer però és el poble on he viscut més anys, 33. M’hi vaig sentir molt bé. Quan hi vaig arribar recordo uns infants que jugaven a la terrassa de l’església; ara ja són adults, i els que dissabte es movien per la terrassa eren els seus fills. La vetllada va acabar amb un pica-pica precisament en aquesta terrassa.

Gràcies per la vostra acollida, perdoneu que a alguns no us vaig conèixer al primer moment, l’edat passa factura, i finalment sapigueu que tinc de vosaltres molt bons records, havíem fet moltes coses junts i, com es diu vulgarment, vaig deixar-hi un tros de cor.

Gràcies i bona sort.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia