El lector escriu

‘Existim quan som visibles’

Per 21è any consecutiu s’ha realitzat el sopar benèfic de la Fundació Astrid 21. Al fons de la sala hi havia uns quadres fets pels nois i noies del servei de teràpia ocupacional de la Fundació –els originals del calendari del 2018– sota el tema: històries i narracions.

La seva presidenta agraïa als patrons, famílies, comerços, professionals de l’entitat, autoritats... la seva col·laboració. “L’organització d’aquest sopar es pot fer perquè és fruit de la dedicació i la suma d’esforços de molta gent.”

Però el que realment importa és “millorar la qualitat de vida de les persones amb capacitats diferents. Aquesta és la raó de ser de tots els programes i serveis que tenim a la nostra fundació. La fita final és aconseguir que aquestes persones siguin el més autònomes possible i els hem de facilitar els mitjans per aconseguir la seva màxima socialització, respectant el que ells volen i fins on poden arribar –perquè cadascun és únic i diferent, amb les seves preferències, gustos i necessitats–. Ells per avançar necessiten molt d’esforç i sovint el realitzen i aconsegueixen resultats.”

Acompanyaven la presidenta dues persones: l’Anna i l’Eloi. L’Anna treballa a la biblioteca de la UdG del Barri Vell i l’Eloi, al Parc Tecnològic. L’Anna, de quinze anys ençà, forma part d’una colla d’esplai.

L’alcaldessa de Girona deia: “La ciutat està molt orgullosa de l’entitat; ens impregneu de tots aquests valors” i els donà les gràcies.

El grup de teatre sota la direcció del senyor Marc Ciurana interpretaren, amb el mètode d’expressió mímica: Serrat en imatges. Després de sopar el grup musical Mètode Tres va alegrar la vetllada. Com sempre fou excel·lent.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia