El lector escriu

Fracàs

Qui no ha sentit mai ser la persona més infortunada del planeta? No són poques les vegades que creiem que tots els astres s’han alineat per importunar-nos en els nostres comesos i, d’altra banda, tots al nostre voltant estan embolicats en una infinitat de fortuna. Potser és que hem nascut per viure una vida sumida en el fracàs, o més aviat som nosaltres que la vivim d’aquesta manera sense adonar-nos de totes les coses bones que intenta oferir-nos.

Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat)

fe d’errades

Per un error d’interpretació, en l’article titulat Un 21-D de deu milions, publicat diumenge passat, s’afirmava que “La Sindicatura (de Comptes) també pot avançar el 30% de la subvenció cobrada el 2015”, però, en realitat, la Sindicatura no és l’ens que avança els diners sinó que les bestretes les dona el departament competent de la Generalitat (ara Vicepresidència i Economia i Hisenda). El que fa la Sindicatura és fer l’informe de fiscalització de les despeses electorals després de les eleccions i, en funció d’aquesta anàlisi, ajorna pagar la totalitat o no del que queda per pagar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia