El lector escriu

Eleccions i substitució lingüística

Ja hem rebut la primera carta personalitzada d’aquesta campanya electoral per al dia 21 de desembre. Un sobre en el qual diu que “la solució és dins el sobre”. Doncs molt bé, la sorpresa també és dins el sobre: dues cartes, una del Sr. Mariano Rajoy i l’altra del president del “Partido Popular de Cataluña”, Sr. Xavier García Albiol; les dues missives estan escrites en llengua espanyola.

Ens preguntem: com es pot aspirar a governar la màxima institució de Catalunya enviant als electors missives només i exclusivament en llengua espanyola? No podem tolerar que es menyspreï d’aquesta manera la llengua catalana. Ens sembla indignant el desdeny envers la llengua pròpia de Catalunya que expressa una vegada més el PP. Aquesta gent aspira a governar la Generalitat de Catalunya? Aquesta carta degudament signada és una altra burla a tots els catalans, als espanyols de bé i a la seva sacrosanta Constitució. No entrarem en el contingut semàntic i polític de la carta, amb la forma que tenen d’ignorar la llengua dels Països Catalans ja en tenim prou. Si aquest partit “ha de ser la nostra solució”, “estem pla ben arreglats”. Bon vent i barca nova.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia