El lector escriu

S’acosta Nadal

Els carrers il·luminats, les botigues ben guarnides, estels, figuretes de pessebre, una gran varietat de regals per comprar... És evident que s’acosta Nadal. La festa de la il·lusió, de l’alegria, de la pau, de l’amor... Però el més important de tot el que celebrem és el naixement de Jesús, el Nostre Salvador.

Un any ben especial per a tots els que vivim en aquesta nostra estimada Catalunya. Abans de la missa del gall, de poder aplegar tota la família al voltant de la taula, de fer cagar el tió tradicional, d’obrir els regals, de cantar nadales, de visitar els típics pessebres vivents... ens toca una cita molt transcendental. En aquesta ocasió no valen excuses. Tots tenim el dret i el deure de dipositar el nostre vot a les urnes. Ara, això sí, havent-nos informat abans de totes les propostes i d’haver escollit amb llibertat –però amb seny– la nostra opció. Necessitem sortir d’aquesta situació d’incertesa i tornar a ser un país capdavanter i model de bona convivència amb tothom.

Desitgem celebrar plegats el tradicional àpat de Nadal amb un clima familiar sense discòrdia ni divisió i amb molta pau als cors. Ara és temps d’espera i de preparació com correspon a l’Advent, però sobretot d’esperança. Haurem de confiar en l’estrella que va guiar els pastors cap a la cova de Betlem, que també ens il·lumini i ens mostri el millor camí a seguir per satisfer tots els nostres anhels.

Ventalló (Alt Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia