El lector escriu

Eleccions i observadors

El passat 1-O aquests hi eren pressents, mentre tot el món va tenir les imatges puntuals del que tothom va poder veure i de les quals aquí se’n va negar l’existència i es van catalogar els fets ocorreguts com d’un muntatge propagandístic català.

Per altra banda: corren rumors de la circulació de targetes acreditatives electorals falsejades i domiciliades en nom d’altres persones. Compte doncs; caldrà seguir de ben a prop aquest rumor, no sortissin sorpreses d’última hora, que es malinterpretés com un frau provocat pels guanyadors de les eleccions del 21-D. Ja ho diu la dita: “ Que gat escaldat de l’aigua tèbia s’escapa”.

No caiguem en paranys generalitzants ni amenaçants. Ens caldrà molta serenor i ser conseqüents.

Tots desitgem una transparència dintre la legalitat democràtica. No juguem amb els drets que pertanyen als pobles, seria força llastimós arribar a una situació impura, on els resultats marcaran el que li convé a la ciutadania, essent puntual la seva determinació. Almenys: que la foscor dels dubtes desaparegui i la població obtingui el resultat escaient pel que ha volgut votar, sense cap trampa ni cartró.

Deixem-nos de manipulacions i juguem net, tots hi podem perdre.

Forallac (Baix Empordà)

Fe d’Errades

Xavier Valls va perdre el pare a Hipercor amb 9 anys, i no pare i mare amb 7, com es deia en l’article publicat ahir sobre la mostra dedicada a l’atemptat. Una altra de les víctimes esmentades es diu Núria Manzanares, i no Llamazares, com també es deia per error.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia