El lector escriu

Trobada emblemàtica

Com ja fa uns quants anys, els Amics de Can Quel, uns dies abans de les festes de Nadal, ens trobem a la nostra virtual parròquia de Sant Tomàs per celebrar la nostra tronada nadalenca som si fos una festa d’empresa. Tingué lloc el passat 17 de desembre. La celebració va consistir en una gran i festiva celebració religiosa que contingué dues parts importants: celebració del Perdó i celebració de l’Eucaristia, ambdues molt emotivament participades, amb cants nadalencs, pregó de la festa, homilia, pregàries universals, ofrenes adients a la festa, acompanyats per un gran organista i uns membres de la lleva del 55-56 del seminari.

Seguidament, al corral d’en Quel compartírem una gran taula pairal de més de cent comensals per fruir-hi d’una excel·lent escudella i carn d’olla amb rabassa i torrons ben regats per un cava notable.

Durant la sobretaula algú es cuidà de fer arribar per WhatsApp el suport de tota l’assemblea al nostre president exiliat a Brussel·les, que ens va contestar ràpidament per tal d’encoratjar-nos en les votacions tan singulars que es van fer el passat 21 de desembre. Cal remarcar el nostre profund i sincer agraïment als amics de can Quel pel seu generós treball en preparar la festa. I la generositat de tots, gràcies a la qual es van recaptar solidàriament 1.000 euros, que es van repartir entre la parròquia, els Amics de Can Quel i La Marató. Per molts anys a tots.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia