El lector escriu

Els Agents Rurals seguim insegurs

Ja fa un any dels assassinats del David i el Xavi a Aspa. En l’acte d’homenatge del 12 de març a Mas de Melons, el president de la Generalitat va dir que Catalunya està en deute amb els Agents Rurals i va prometre mesures de seguretat per al cos. En un any hem rebut una pírrica formació de 24 hores poc més de la meitat de la plantilla. Una gota d’aigua enmig de l’oceà. Al febrer, el mateix departament ja parlava d’un pla de xoc de formació en seguretat amb 175 hores de formació per agent.

Un any després encara seguim pendents de disposar de les conclusions del grup d’experts en seguretat que es va constituir després dels assassinats. CCOO no podem deixar de ser crítics amb el Departament d’Agricultura. Si al departament que ha tirat endavant una obra faraònica com el Segarra-Garrigues li resulta difícil dotar de seguretat els menys de 500 treballadors i treballadores que formem el cos, el futur govern de la Generalitat s’haurà de plantejar amb urgència en quin departament ens poden formar i dotar. Però no amb comptagotes, sinó amb un “pla de xoc” urgent com el que necessitem. Volem seguir protegint la natura dels furtius, dels piròmans i d’altra gent violenta que ens trobem al territori. Però tots som pares, mares, fills o germans d’algú que ens espera a casa sans i estalvis després de la jornada laboral. És per això que demanem al futur govern de la Generalitat que entomi seriosament el cos d’Agents Rurals i faci honor a les paraules del 130è president de la Generalitat aquell 12 de març del 2017, al costat de les escultures del David i del Xavi, davant dels familiars, amics i companys que mai oblidarem que se’ls va arrabassar la vida totalment indefensos davant un criminal amb una escopeta a les mans.

Lleida



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia