El lector escriu

Bigotis

El Sr. Álvaro Pérez (li diuen el Bigotes) m’ha inspirat aquestes ratlles. Aquest senyor està declarant en relació al finançament irregular del PP. Mala peça al teler. Un altre bigoti: el del tinent coronel Sáenz de Santamaría. El recordeu, aquest senyor? Calb, baixet i rabassut, i amb un mostatxo força poblat que li queia pels costats de la boca fins arribar al final de la barbeta. Quan era mediàtic jo era més jove que no pas ara i feia una mica de por. Llegiu la seva biografia. I què me’n dieu d’aquell altre mostatxut que pistola en ma i al crit de quieto todo el mundo va tenir acollonit el Congrés espanyol tot esperant l’autoridad competente? Antonio Tejero Molina. Ara que s’acosta el 23-F m’hi jugo un pèsol que serà recordat (amb nostàlgia?) en més d’una TV i/o ràdio.

Parlant de ràdio, tenim Carlos Herrera també amb bigoti. Deixa’l anar, aquest també, que aprofitant que té un micròfon a l’abast cada matí les deixa anar de l’alçada d’un campanar. Calla!, que l’Aznar també en portava, de bigoti, quan manava (ara ja no). Un altre bigoti que ens aprecia molt… De catalans no en recordo pas gaires, de mostatxos rellevants. En Dalí? Un geni! I no em direu que el seu bigoti fes mal a ningú. Un altre: el d’en Carod Rovira. Un visionari! De fet va predir el procés que estem vivint… Sí; el president Companys també en duia, de bigoti. Bé, el seu era un bigotet, era una altra època. En definitiva: que fins i tot pels bigotis som diferents, no? Anem passant? Doncs posem-nos d’acord!

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia