El lector escriu

Subvenció pública a separar per sexes

Com a professor de secundària em sento força crític amb les subvencions que rebran certs centres privats que separen els alumnes per sexes. Aquest fet denota les ideologies polítiques en detriment de la realitat escolar. Resulta obvi que les decisions educatives d’aquest país es prenen sense coneixement de causa escolar i sense tenir en compte l’educació pública que tots paguem. Ans al contrari, és la ideologia política i no pas els fets reals el que pesa més sobre aquestes decisions.

Així el PP és proper als centres religiosos que segreguen per sexes, els independentistes s’hi mostren en contra i Ciutadans i el PSOE fan demagògia sota l’ambigüitat. Tot plegat resta lluny d’un pacte polític per l’educació que hauria de protegir, defensar i millorar l’educació pública nacional. Preguem, per tant, que amb els diners de tots no es subvencionin escoles d’ideologia propera a un poder en detriment d’una bona educació pública de tots i per a tots.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia