El lector escriu

Corrupció i inèpcia

La corrupció és un flagell que posa al descobert les misèries humanes d’un determinat tipus de règim polític. Tan blasmables són els corruptes com els corruptors. A Espanya com a molt es castiga alguns corruptes. Els corruptors segueixen actius sense càstig. Així no minvarà mai la corrupció. Però sent greu la tolerància existent amb la corrupció, encara hi ha alguna cosa més greu: la inèpcia en governar, que a més de tolerar la corrupció, és fer un mal ús dels recursos que la ciutadania posa a les seves mans perquè en facin una bona administració.

Governar malament surt molt més car que la corrupció. Els successius governs que hi ha hagut fins ara a Espanya, han mostrat a bastament la seva inèpcia en el conjunt de la seva acció. Per destacar, la pobresa que no para de créixer des de fa anys, com la riquesa de les elits, que tampoc no para de créixer. Un nou govern, d’un partit que ja ha governat, no fa creure que la inèpcia acabi. Convé un canvi de règim: República.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia