El lector escriu

Les gavines s’han tornat voltors

En plena campanya de les primàries del Partit Popular, entren en competició per mostrar qui és més contundent en contra dels independentistes catalans. Pablo Casado convida els sobiranistes catalans que marxin cap a Alemanya o a Bèlgica. M. Dolores Cospedal declara que s’hauria d’haver aplicat el 155 molt abans i tancar TV3 perquè és una propagadora del secessionisme i l’odi a Espanya. Soraya Sáenz de Santamaría, que havia de salvar la desafecció de molts catalans amb l’“operació diàleg”, va fracassar estrepitosament. García Margallo, declara que Hitler va fer un cop d’estat des de la cancelleria i a Catalunya s’ha fet des de les institucions. García Hernández diu que Pedro Sánchez ja ha pactat amb el president Torra el referèndum. Clavant-se punyalades els uns als altres, els candidats a la presidència del partit, serà el PP el que estarà “en liquidació”?

Les gavines s’han transformat en voltors i es barallen entre ells disputant-se la presa, venen directes cap a nosaltres, uns pobres pollets inermes al niu independentista.

Se’ns volen cruspir d’una sola picossejada.

Badalona (Barcelonès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia