El lector escriu

Aclariment al lector sobre Ronda Gi

Resposta a la carta publicada el dimecres dia 4 de juliol, signada pel veí de Sant Gregori Josep Ponsatí, on mostrava el seu malestar amb el funcionament dels carrils dedicats al dispositiu Ronda Gi a l’autopista AP-7 a l’altura de la sortida Girona Nord.

Ronda Gi és una solució de mobilitat que permet als turismes circular de manera gratuïta pels carrils VIA-T sense aturar-se en el peatge, fet que contribueix a millorar la fluïdesa del trànsit i facilita l’entrada i la sortida a l’AP-7 entre els peatges de Fornells de la Selva, Girona Sud, Girona Oest, Girona Nord i Vilademuls.

La posada en marxa d’aquest dispositiu ha tingut molt bona acollida entre els usuaris d’aquesta via. Des de la seva entrada en servei, prop de 200.000 vehicles circulen amb aquest dispositiu i, el març del 2018, coincidint amb el primer aniversari de Ronda Gi, s’ha incrementat el nombre de vies Ronda Gi, passant de 10 a 16 vies.

En general, i tenint en compte l’anàlisi de la implementació d’aquesta mesura feta per Autopistas, el trànsit per Girona Nord és fluid i sense retencions d’entrada i de sortida. Només en alguns moments es poden produir puntualment retencions de sortida. Tot i així, i tenint en compte les observacions d’aquest veí del Gironès, ens comprometem a estudiar la seva petició.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia