El lector escriu

Manca de places de batxillerat a Girona

El meu fill el proper curs escolar ha de cursar primer de batxillerat a Girona. Vam triar com a primera opció l’institut Carles Rahola, on s’oferien 10 places, les quals sorprenentment van ser assignades a alumnes de fora de Girona. Vam trucar a Inspecció d’Ensenyament a Girona, on ens van dir que la demanda de places era molt superior a l’oferta disponible i ens aconsellaven que busquéssim places vacants en instituts de fora de la ciutat de Girona, concretament a Banyoles, a Blanes o a Sant Feliu de Guíxols.

De les visites d’aquests dies als diferents instituts de Girona ciutat hem pogut saber que a hores d’ara hi ha uns 100 alumnes sense plaça que es troben en llistes d’espera, en espera que Ensenyament prengui alguna mesura. Les famílies haurem d’esperar al mes de setembre per saber si hi ha alguna altra vacant.

És discriminatori que alumnes de Girona hagin de cursar estudis fora de la ciutat per manca de places, mentre que alumnes de fora de la ciutat puguin realitzar els seus estudis a la ciutat. A Girona ciutat existeix actualment una problemàtica escolar amb les ofertes d’escolarització pública de batxillerat.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia