El lector escriu

Abandonament de les pràctiques del catolicisme

Als 77 anys he abandonat les pràctiques de catòlic; als bisbes espanyols els sabrà greu perquè perden una altra creu a la renda. Deia el cardenal Cañizares que és incompatible ser bon cristià i independentista. La Conferència Episcopal Espanyola es va pronunciar a favor de l’aplicació de l’article 155 sobre Catalunya. Vet aquí com el nacionalcatolicismo s’imposa sobre el cristianisme i preval “la Sagrada Unidad de España”.

Dia darrere dia comprovem com els mitjans de comunicació de l’Església (per cert, als quals la Conferència Episcopal dedica més diners que a Càritas) defensen els interessos dels més poderosos i ataquen sistemàticament una part molt important de la població catalana sense estalviar calúmnies, insults i burles.

Davant de les diferències que es poden produir entre comunitats, com s’entén que l’Església en lloc de posar pau es dediqui a crear més discrepàncies i odi? Escoltar Herrera a la COPE esdevé una vacuna eficaç contra el cristianisme.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia