El lector escriu

17 d’agost del 2017

Ben cert, ja fa un any hi hagué a Catalunya els atemptats islàmics, perpetrats per uns joves nascuts a Ripoll i d’origen magrebí, que duien una convivència molt normal amb els seus veïns, però també víctimes voluntàries d’un imam que els va adoctrinar fins que aquella contaminació mental els dugué a fer-ho amb els mitjans i procediments ben coneguts per tothom.

La majoria d’aquests xicots varen ser abatuts pels Mossos d’Esquadra i n’hi ha dos de vius que ara són a la presó i dels quals s’obtingueren esgarrifoses dades dels fets.

Les 15 víctimes mortals i més de 100 de ferides volen ser recordades en un homenatge multitudinari arreu de Catalunya, però principalment a Barcelona i en els llocs on tingueren lloc els fets.

En l’acte barceloní està prevista l’assistència del rei Felip VI, junt amb el president Pedro Sánchez i altres personalitats, però no totes, malgrat el mal ambient existent per les declaracions públiques del monarca el 3-O, la qual cosa no ha estat rectificada i molesta l’ambient independentista, perquè el Borbó, a diferència del seu pare emèrit, Joan Carles I, va prendre partit a les ordres del PP, llavors a La Moncloa, i a favor de l’article 155.

La Moncloa ens demana que no xiulem al rei, i l’ANC i Òmnium diuen que segons ells es procurarà el respecte sol·licitat. Em pregunto: Serà així?

Els més de 2.350.000 catalans independentistes, i molts altres que no ho són, estem molt dolguts i crec que serà difícil mantenir l’ambient tranquil.

Terrassa (Vallès Occidental)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia